Karriere

VI SØKTE BÅDE RÅDGIVER OG SYSTEMUTVIKLER SOMMEREN 2017

Vi ansetter i disse dager rådgiver og systemutvikler ved våre kontor, men vi er stadig på utkikk etter de som ønsker å jobbe i et spennende og kreativt fagmiljø i vekst. Er du systemutvikler eller teknolog og mener du er rett person får du mulighet til å være med å forme utviklingen av løsninger og selskap. Kinevo er i dag organisert med kontorer i Kirkenes og Hammerfest, og vår kundeportefølje strekker seg over hele landet.

Ta gjerne kontakt med daglig leder Jan Tore Markussen, jan.tore[at]kinevo.no, eller ring 400 38 383 hvis du tror at du er den vi ser etter.

Om Kinevo
Vårt mål er å skape et ledende teknologimiljø som leverer førsteklasses IT-løsninger til våre kunder. Til dette ser vi alltid etter dyktige mennesker.
Vår kundeportefølje strekker seg over hele landet, og i all hovedsak jobber vi med maritime virksomheter og leverandørnettverk. Vi arrangerer også leverandørkonferansen i nord, Arctic Operations hver oktober.

Som ansatt hos Kinevo får du muligheten til å jobbe med den nyeste teknologien i en variert og utfordrende hverdag. Vi har mange spennende og utfordrende prosjekter som gir deg mulighet til faglig utvikling sammen med gode kolleger. Du vil både arbeide med å skape gode tekniske løsninger for våre kunder, samtidig som du får muligheten til å være med på å utvikle våre løsninger og produkter. 

Vi har sterkt fokus på faglig utvikling og ser først og fremt etter personer som brenner for sitt fag, som liker komplekse utfordringer og som tør være litt utradisjonell i sin tenkemåte.