Petro Arctic inngår rammeavtale med Kinevo

BILDE-Petro Arctic Inngår Rammeavtale Med Kinevo

Kinevo har signert en rammeavtale med leverandørnettverket Petro Arctic. Avtalen innebærer levering av rådgivningstjenester innenfor området teknisk bistand og faglig støtte, prosjektarbeid og utvikling og tilpasning av programvare.

Kontrakten har ett års varighet, startdatoen var 01.12.2014 og den løper til 31.12.2015. Avtalen har opsjon på forlengelse med ett år og vil da løpe ut 2016.

– Kinevo er svært stolt over å være leverandør til Petro Arctic og deres medlemmer. Vi bygger videre på et solid fundament sammen med en offensiv administrasjonen i det ledende olje- og gassnettverket i nord, sier administrerende direktør og gründer Jan Tore Markussen i Kinevo i en pressemelding.

– Vi er godt fornøyde med å lande denne avtalen med Kinevo. De har allerede bevist at de kan håndtere krevende prosjekt på en god måte. Avtalen gir begge parter forutsigbarhet i det daglige arbeidet som vil sette oss i stand til fortsatt å levere gode tjenester for våre vel 400 medlemmer, sier prosjektdirektør Nina K. Jonassen.

Kontakter
Petro Arctic: Nina Kivijervi Jonassen, nkj[at]petroarctic.no, tlf: 971 66 647
Kinevo: Jan Tore Markussen, jan.tore[at]kinevo.no, tlf: 400 38 383