Ny styreleder i Kinevo.

BILDE-Petter-BjørkliNy styreleder i Kinevo.

Petter Bjørkli har takket ja, og blitt ny styreleder hos oss. Han tiltrådte allerede i februar, og har allerede gitt oss mange gode innspill på veien videre for Kinevo. Vi er meget glade for å få en ung og lovende person som Petter til å hjelpe oss å stake ut veien videre sammen med oss. Til tross for sin unge alder har Petter allerede vært i mange spennende jobber, i dag er han leder for satsingen til det finske tungløftkonsernet Havator i Norge.

Før denne jobben var Petter prosjektleder hos Aibel Hammerfest, og han har også vært leder for Finnmark Kontorservice sin avdeling på Fuglenes i Hammerfest. Kompetansen som leder han har ervervet seg så tidlig i karrieren er unik uansett hvilken målestokk man bruker.

Petter er også en del av et nordnorsk ambassadørprogram der 12 unge talenter hvert år skal foreta et dypdykk i landsdelens kultur, identitet, geografi, historie og næringer. Bak dette programmet står LO, NHO og Sparebank 1 Nord-Norge, som er en del av Agenda Nord-Norge.

Kinevo er stolte og ydmyke av å ha «kapret» Petter, og ønsker ham hjertelig velkommen med oss på den spennende veien vi har foran oss.

Lenker:
http://www.havator.no/
http://agendanordnorge.no/
http://www.kinevo.no/